maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kylpylöitä ja Gangnameja

Tällä (viime) viikolla ei oikeestaan muuta maininnan arvosta tapahtumaa ollu, ku torstain kylpyläsetti ja lauantainen Gangnamin reissu, joten en tuhlaa tilaa ja aikaa jaarittelemalla meiän GTL-kaavamaista elämäntapaa ;) Niitten ohella oikeestaan vaan varattiin lennot Kuala Lumpuriin, lähtöpäivä koittaa 21.3 aikasella herätyksellä, kun pitää lunastaa rekisteröintitodistus mamuvirastosta. Lentokone starttaa 16.15 ja seuraava postaus tuleeki sitte "etelän lämmöstä", vaikka täälläkin on pari päivää selvinny jo jopa t-paidalla!

Torstaipäivä lähti siis käyntiin puvun toimituksella pesulaan tulevaa lauantaita varten. Pesulalasku n. 7e ja puku näytti ku uudelta, silitykset ja kaikki myös hintaan. Siitä sit lähettiin suoraan Yongsaniin ja Dragon spa -nimiseen kylpylään. Hinta sinne oli vähän alta kympin ja siellä saa käytännössä elää. En oikeestaan ees ymmärrä, miks mä oon ottanu täältä jonkun kämpän.. o.0 Paikka näytti iha asialliselta, marmoria (tai ainaki sinnepäin) seinillä. Kameraa ei tietenkään sattunu taaskaa mukaan.. :/ Anyway, oli ekaks vähä outo fiilis, ku siellä naiset ja miehet on jaettu tavallaan omiin mestoihin ja siellä sit vedeltiin nakuna altaissa. Altaita löyty niin kuumaa, tosi kuumaa ja ihan sairaan kuumaa ja sit 19-asteinen "kylmäallas", tosin niitten kuumien altaiden jälkeen seki oli kylmää.. Kylpylässä oli oikeestaan kaikki palvelut nukkumis- ja rentoutumishuoneista hotelliin ja ratsastuspaikasta(??) fitness centeriin. Siellä oli hissin mukaan myös "finnish sauna", joten se piti mennä heti kattomaan. Tää osottautu aika pettymykseks ja oikeestaan ainoota "suomalaisuutta" oli se panelointi siinä 51-asteisessa huoneessa. :D Lisäks siellä oli semmosii eriteemasii (esimerkiks Japani ja muinainen Egypti) lämpimii huoneita, mihi sai mennä makoilee esimerkiks hiekkaa tai suolaa, tai iha marmorille. Muutama omituinen kohtaaminen tuli kyl vastaa, ku siinä kierrellessä jokaisesta huoneesta löyty joku nuori pariskunta jostain nurkasta piilosta lojumasta.. Olin lukenu semmosista pyyhkeistä, mitkä tuntuu vähä niinku hiekkapaperilta ja Donghun sano, että niitä voi ostaa tuolta ja kävi hakee meille pikkulaput ja siinä sitte ilosesti kuorittii jokainen koko kroppa kaikesta saasteesta niin, että jäljelle jäi pehmee vauvaiho. Ihan hyvän tuntusta! Ehdottomasti tuon Suomeen näitä monta paria, että päästään sit kuorimaan toisiamme kesällä. ;)

Siitä sitte jatkettiin illalla Sinchoniin, ku siellä oli niitten oma "club day" ja palttiarallaa 7 eurolla täältäkin sai rannekkeen, jolla pääs viiteen paikkaan. Tää setti oli aika pettymys, vaikka juominen oliki halpaa, eli 1-2 euron luokkaa. Loppujen lopuks se vika paikka meni kiinni vissii tuntii liian aikasin, koska työntekijöitten mukaan kaikki oli lähössä himaan, vaikka tanssilattialla iha täys meininki.. Ehkä ne ite halus veks sieltä.

Lauantaina pärähti big time! Hunkki haki meiät aamulla ja lähettiin shoppailemaan rajan lähelle premium outletiin. Mitään sieltä ei kyl löytyny, mutta olipaha kateltavaa. Varmaan parisataa pikku kivijalkapuotii saman katon alla ja kaikissa hinnat ainaki oletettavasti -50%. Siitä sitte jatkettiin kalamarkettiin, eli vähä niinku Hakaniemen halli, mutta isompi ja ne kalat elää siellä vielä ostovaiheessa. Yks sälli esimerkiks altaasta otti meiän valitseman kalan, fileroi ja palotteli sen siinä silmien alla, tuoretta vois sanoa! Ostettiin isoi katkarapui, kampelaa ja ostereita, joista illalla Donghun loihti meille gourmeet. Tuliaisiks Donghun ite pääs maistelemaan minttuviinaa, super salmiakkia ja muumikarkkeja. Mainitsemisen arvosta tän maan ystävällisyydestä oli, että Donghunin äiti makso kaikki ruuat, vaikka se ei koskaan oo edes nähny meitä, VIELÄ! Reissun jälkeen suunta otetaanki kohti Busania, jotta voidaan toimittaa kiitokset perille. 

Siinä huumassa ja masu täynnä merta painuttiin Octagoniin, joka on kuuleman mukaan äänestetty jopa 12. parhaaks klubiks maailmassa. Pettyä ei taaskaan tarvinnu, paitsi ehkä siihen, et musa oli taas liian lujalla. Onneks siihenki löyty lääke; paperipalat korvii ja meno jatkuu. Puvut päällä mentii jonon ohi erityisovesta sisää, koska ison maailman tapaa meillähä oli rahaa ku roskaa, eli meillä oli pöytävaraus. Hintaa pöydälle tulee noin 450 euroa, mut kuuteen pekkaan ei ollu niin paha. Siihen sisältyy pullo ite valkkaamaa viinaa, pullo Veuve clicquottia, pullo Vossia, mixerit ja niin suolasta ku makeetaki naposteltavaa. Tässä paikassa et myöskään istu, ellei pöytää oo varattuna. Siinä sit istuttii iltaa jonkun leffaohjaajan kanssa, kunnes omalla kohalla musa voitti ja läksin tanssimaan melkeinpä koko loppuillaks. Musajärjestelmä oli ihan tajuton ja meininki oli ku festareilla. Varmaan paikallisella tasolla isot DJ:t hoiti kyllä kemut loppuun asti iha kympillä!





Perjantaina tosiaan reissun päälle, joten tällä viikolla vähän valmistaudutaan. Käydään lääkärissä, otetaan selvää ja otetaan nokka aluks kohti Kuala Lumpuria. Vieläkään ei mitään kiveen hakattua suunnitelmaa oo olemassa, joten tuttuun tapaan varmaan vähän ex temporeeta nähdään seuraavien kolmenkin viikon aikana!

Lämpimät terveiset täältä! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti